06-12301231 ottostuc@hotmail.com

Decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk vereist behalve vakspecialisme, ook een nauwkeurig en artistiek oog. 
Authentieke en nieuwe Italiaanse technieken en materialen zorgen voor een stijlvol klassieke, strak moderne, of stoere trendy look. Decoratieve afwerkingen kunnen door diverse producten worden gerealiseerd. De strakke lijnen en gladde afwerking kan perfect gebruikt worden in nieuwbouwhuizen maar is ook uiterst geschikt om uw woonhuis een nieuwe boost te geven. 

Ardex Pandomo is in verschillende kleuren op uw wand of vloer aan te brengen. De wand wordt een ruimte voor blijvende indrukken. In plaats van ruimtes te plannen, kunnen er werelden worden gecreëerd – met een vrijwel onbegrensde verscheidenheid aan kleuren. De edele lichtinvalafhankelijk wisselende oppervlakte optiek levert markante impulsen in de interieurarchitectuur. Een vloerafwerking van Ardex-pandomo is de beste basis die aan een interieur gegeven kan worden.
Ardex is als producent al meer dan zestig jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten en daar is Ardex-pandomo een voorbeeld van. De eigenzinnige structuur met een natuurlijke betontekening vormt een geweldig patroon. Doordat iedere vloer op ambachtelijke wijze gelegd wordt, is elk resultaat gegarandeerd uniek.

Brander stucco en Brander stucco mat is een pleister met een klassiek en glanzend stucco effect dat in 2 gangen is aan te brengen. Brander stucco mat is een zeer matte decoratieve pleister met fluweelzachte uitstraling van stucco effect voor binnen, op basis van kunstharsdispersie. De brander stucco mat is in 52 kleuren leverbaar. Van lichte pasteltinten, vrolijke kleuren naar de warme aardetinten. Hoe donkerder de kleur, hoe groter de dieptewerking en levendiger het schaduweffect. De Brander Stucco Mat geeft de wanden een zachte uitstraling waardoor ze van fluweel lijken. Brander Stucco Mat zorgt voor een rustige sfeervolle uitstraling.